S čašom u teatar

Ako ste ljubitelj male pozorišne scene, ali i dobrog vina, francuski teatar je pravo mesto za vas.

U malom, skrivenom francuskom teatru Le Studio i ovoga vikenda možete pogledati predstavu, pijuckajući vino, udobno smešteni na kauču ili fotelji, nalik onima iz sopstvene dnevne sobe. Na kamernoj sceni glumci i muzičari igraće predstavu, toliko blizu vas, da ćete se osetiti kao da ste i vi sami deo nje. Kad zavese padnu i aplauz mine, druženje se nastavlja uz dobru muziku i razgovor sa glumcima, muzičarima, scenografom i rediteljem.

Naša preporuka

Večeras, u petak 04.03.2016. na repertoaru je koncertna drama Tom Vejtsov Vojcek koja je nastala u saradnji sa bendom Rain Dogs. Intrigantna priča o ljubavi, prevari, ubistvu i gubitku razuma, upotpunjena je, već dobro poznatom, mračnom muzikom Toma Vejtsa. Bihner je, ovom dramom, dao vrlo precizan prikaz duboko uzdrmanog sveta i otvorio pitanje: Da li je to dijagnoza trenutka u kome živimo?

Sutra, subota 05.03.2016. možete pogledati najposećeniju komediju pozorišta Le studio, Raspareni par. Interesantna i dinamična priča o dva druga koja, nakon razvoda sa ženama, odlučuju da žive zajedno, sigurno će vam izmamiti osmeh na lice. Zašto ih žene više ne trpe i ko će preuzeti kuhinju, a ko će, posle posla, svraćati do kafane, proverite u adaptaciji drame Odd couple.